2015年4月4日星期六

Som en videnskabelig behandling af purpura nephritis

Som en videnskabelig behandling af purpura nephritis
Purpura nephritis behandling har en vis blindhed, normalt fokusere på et enkelt lægemiddel eller medicin, effekten er ikke særlig god, og nogle er kun midlertidig kontrol af sygdommen er symptomatisk behandling synes at lindre symptomer, i virkeligheden blot en simpel antiinflammatorisk men endnu ikke repareres beskadigede celler i nyrerne. Så hvordan videnskabelig behandling purpura nephritis?

De vigtigste symptomer på børns jade, hovedsageligt karakteriseret ved udslæt

Kliniske symptomer på allergisk purpura, hovedsagelig udslæt, mavesmerter, smerter i leddene. Den udslæt er kendetegnet ved: underekstremiteterne til ydersiden af ​​de vigtigste lilla symmetri, er finger tryk ikke falmer, med eller uden kløe, kan alvorlige tilfælde integreres i filmen. Purpura som den første symptom til behandling flertallet, men også som det første symptom på alvorlige mavesmerter behandling, en person, der er et fælles symptomer, de første symptomer til behandling.

I øjeblikket gør allergiske purpura børn ikke går ind for brug af hormoner

Kun alvorlige tilfælde af gentagne eller alvorlige symptomer på mavesmerter kan anvende hormoner. Sygdommen er tilbagevendende, langvarig behandling. Selv purpura aftaget, men også regelmæssigt kontrollere urin, tidlig påvisning af nyreskade. Statistikken viser, at, hvis resultaterne af analysen af ​​patologi nyrebiopsi, forekom renale purpura tilfælde mere end 90% af allergisk purpura hos børn, således at resultaterne af nyrebiopsi patologi har positive konsekvenser for behandlingen af ​​denne sygdom.

Behandling omhyggelig med ikke at bruge store nefrotoksiske lægemidler, under vejledning af en læge sagde medicin.


Mange patienter stopper behandling, tilbagefald, eller endnu værre, mental og fysisk patient forårsagede mere skade, fordi staten af ​​nephritis patient er anderledes, men også en bred vifte af årsager og behandling, der er nødvendige for os at lave præcise domme, rettidig bestemme sværhedsgraden af ​​skader på nyrerne nephritis, aktivt at tage den bedste behandling tilgang til integrativ medicin, primært i vestlige symptomatisk behandling, mens brugen af ​​kinesisk medicin til at reparere beskadigede nyrer og Western komplementær til at spille en stor rolle.

没有评论:

发表评论

Online Expert