2015年4月29日星期三

Der er mere avancerede diabetisk nefropati alternativ behandling?

Der er mere avancerede diabetisk nefropati alternativ behandling
Diabetes er en livslang sygdom, forebyggelse er nøglen til behandling for at forebygge eller forsinke indtræden og udvikling af komplikationer. Efter diagnosen af ​​diabetes mellitus, fortrinsvis to gange om året mikroalbuminuri undersøgelse, tidlig påvisning af diabetisk nefropati, kan denne gang med behandlingens afslutning trækkes tilbage tidlig forebyggelse og tidlig behandling er nøglen til forebyggelse af diabetisk nefropati. Også være opmærksom på kost, motion rimelig omhu for at undgå udsving blodsukker.

Den anden og tredje fase af diabetisk nefropati hos patienter i behandling udover at kontrollere blodsukker, men også anvendelsen af ​​inhibitorer af ACE-hæmmere, angiotensin-receptorantagonister. Patienter med diabetes bør regelmæssigt til hospitalet for at kontrollere den glomerulære filtrationshastighed og urinalbuminudskillelseshastighed, tidlig påvisning af diabetisk nyreskader, tidlig behandling. Hvis undersøgelsen af ​​protein i urinen viste en positiv udvikling af nyresvigt med 4, også kendt som "klinisk fase af diabetisk nefropati", vil denne periode gradvist øges i urinen protein i alvorlig proteinuri (urin protein på> 3,5 g / dag), som reducerer plasmaprotein, hyperlipidæmi og ødem, nefrotisk syndrom. Patienter ofte ledsaget af forhøjet blodtryk, nedsat nyrefunktion hurtigt. Hvis ikke kontrolleres, ofte i sidste ende kræver dialyse for livet.

Diabetisk nefropati er tidlig påvisning, tidlig diagnose, rettidig behandling, for at forbedre behandlingen af ​​hypertension hos patienter med nyresygdom have en positiv effekt. Kinesisk medicin hjælp målrettede behandlinger blokere indtrængning af play for deres reparation, reparere beskadigede nyre celler og nyre væv og reparere beskadigede ø ø-celler. Vores hospital er at indføre den mest komplekse kinesisk medicin i behandlingen af ​​diabetisk nefropati, og gjort en betydelig indvirkning på den kliniske praksis. Kinesisk medicin medicinsk teknologi uvurderlig værdi og social betydning for de fleste patienter med diabetisk nefropati behandling bringer en ny retning.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert