2015年4月28日星期二

Effekten af ​​traditionel kinesisk medicin behandling af diabetisk nefropati

Effekten af ​​traditionel kinesisk medicin behandling af diabetisk nefropati
Patienter med diabetisk nefropati, udsat for hæmodialyse komplikationer og dødelighed end ikke-diabetikere. Hvorfor sker det? Patienter med diabetisk nefropati, tilbøjelige til hjertekarsygdomme og forskellige infektioner, den kraftige forværring af nyrefunktionen, hypertension er ofte vanskeligt at styre, den hurtige progression af retinopati, uræmi symptomer tidligere end ikke-diabetikere.

Diabetisk hæmodialyse og peritonealdialyse skal vælges i henhold til de særlige forhold i patienten til at beslutte. Hæmodialyse Høj effektivitet og mindre tab af protein under dialyse. Alligevel, disse patienter har ofte skader på det kardiovaskulære system, dialyse spørge tilbøjelige kardiovaskulære komplikationer, hypotension, kan hypoglykæmi dialyse. Og når peritonealdialyse kan reducere byrden af ​​hjerte, undgå lavt blodsukker komplikationer. Men Ulempen er sandsynligvis øge sandsynligheden for infektion og peritoneal protein tab.

Med den fortsatte vækst i medicinsk viden om mennesker, og nu kinesisk medicin behandling af diabetes har været stigende opmærksomhed. Kinesisk medicinsk teknologi nu gået ud over den traditionelle tilgang til behandling. Kinesisk medicin behandling af diabetes, er effekten, som ved klinisk terapi betydeligt modnet. Ø celle reparation, reducere blodsukkeret naturligt i Desuden vil det forbedre niveauet af blodsukker, der giver gunstige betingelser for reparation af nyre, for at opnå en terapeutisk virkning i princippet godt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert