2015年4月25日星期六

Harm diabetisk nefropati

Harm diabetisk nefropati
Kliniske undersøgelser har vist, at diabetisk nefropati 40 år til 60 år i den ældre befolkning-baseret og bliver yngre og yngre, 20-årige patient er ikke ualmindeligt. Lang overdreven kalorieindhold kost, kan insulin udskilles af bugspytkirtlen ikke opfylde behovene hos den enkelte, hvorved konverteringen funktionen er blokeret blodsukker. Som et resultat, blodglucoseniveauet var højere end det normale niveau, hvilket øger belastningen på nyrerne og i sidste ende føre til irreversible nyreskader, renal sygdom.

Patienter med diabetisk nefropati hos fastende blodsukker større end 7,8 mmol / l hovedsageligt forekommer. En række metaboliske lidelser forbundet med forhøjet blodsukker i diabetisk nefropati er blevet en vigtig faktor i uræmi. Langsigtet blodsukker, glucose og proteinmolekyler i nyrerne spiller en vigtig rolle, således at proteinet sammensætningen af ​​disse biokemiske og fysisk-kemiske egenskaber af de tværbundne ændringer i sidste ende producere proteinuri.

Styrke kontrollen af ​​blodsukkeret kan forsinke type 1- og type 2-diabetikere med mikroalbuminuri opstod, og forsinke progression til klinisk proteinuri og mikroalbuminuri udvikling.

Nyresygdom hos patienter med diabetes er gradvist akkumuleret. Diabetisk nyreskader er opdelt i fem klinisk praksis, generelt, hvis ikke jævn kontrol af blodsukkeret vil diabetisk nefropati hos patienter med for fem år være et skridt i den tendens fortsætter indtil slutningen nyresygdom, fare for patienternes liv. Således tidlig forebyggelse og tidlig behandling er nøglen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert