2015年4月2日星期四

Funktioner terapi - micro - Kinesisk medicinsk Osmotherapy (2)

Funktioner terapi - micro - Kinesisk medicinsk Osmotherapy (2)
Vi fandt, at i løbet af undersøgelsen, er kinesiske og vestlige medicin behandlingsmetoder samt kinesisk og vestlig medicin, der bruges til at forebygge nyre naturlig ekstracellulær matrix spredning, spredning og en stigning af det samme.

For at gøre dette, mikro - kan kinesisk medicin behandling ved instituttet også henvises penetration: Micro -Kinesisk medicin blokerer renal fibrose penetration kombinationsbehandling kan også blive omtalt som: Micro-kinesisk medicin forhindre ekstracellulær matrix øget penetration terapi.

For det andet, at brug af stoffer:

Vores hospital, mens du bruger terapi, og udelukker ikke alle former for kinesiske og vestlige medicin og behandlinger. Og vi styrker de oprindelige, vestlige medicin og behandlinger, samt at styrke vestlige medicin til at ledsage en vigtig plads, understreger ingen vestlige medicin ikke kun en birolle i behandlingen af ​​nyresygdom er ikke nok. Af denne grund, i behandlingen af ​​nyresygdom hospitaler gøre vestlig medicin, kinesisk medicin, kinesisk medicin hjem Trinity vellykket terapi. Praksis viser, at denne kombinationsterapi er effektiv.

For det tredje, at principperne i behandling:

Integreret vestlige medicin behandling, hvis de er korrekt behandlet, vil det være en omfattende behandling på følgende måder:

1: vasodilator terapi. Når nyresygdom, inflammatoriske mediatorer i blodet på grund af forskellige typer af oxidativt stress, og uundgåeligt føre til vaskulær skade niveauer og vævsskade, der uundgåeligt føre til dårlig blodcirkulation, forårsager iskæmi i mikrocirkulationen systemet, hypoxi, hvilket vil føre til hypoxiske - iskæmisk nyreskade iboende i celler på grund af iskæmi og hypoxi. For at afhjælpe denne tilstand læger bestemt symptomatisk behandling under anvendelse af forskellige typer af vasodilatorer til lindring af symptomer på nyrerne.

2: anti-inflammatorisk behandling. Nefritis sker, vil der være mange inflammatorisk mediator frigivelse i blodbanen for at løse betændelse forårsaget af forskellige typer af vestlige medicin relateret til at bruge alle former for anti-inflammatorisk virkning.

3: antikoagulerende, antithrombotisk terapi. Inflammatoriske læsioner vises, vil uundgåeligt føre til en stigning i trombocyttal aktivitet og blodpladeproduktion kan føre til den normale størkning af retning blodets viskositet. Stigningen i koagulationsfaktorer, vil de efterhånden gøre blodpropper i en eller anden grad, men det vil uundgåeligt føre til dannelsen af ​​blodpropper, blokering af koronar mikrocirkulationen og hypoxi. For at afhjælpe denne situation vil klinikere bruge forskellige antikoagulerende antitrombotiske lægemidler i kombination.

4: nedbrydning af den ekstracellulære matrix behandling. Set ud fra Western invasion af forskellige typer af farlige stoffer, som fører til nyrerne naturlig ekstracellulær matrix proliferation, proliferation. Resultatet er en stigning i den ekstracellulære matrix. For at lette dannelsen af ​​denne situation, vil vi bruge vestlig medicin, kan reducere den ekstracellulære matrix sådanne lægemidler for at bremse overdreven vækst af den ekstracellulære matrix.

Slående fænomen er anvendelsen af ​​Micro-kinesisk medicin, nyreceller reducere koncentrationen af ​​den ekstracellulære matrix, som viser, at traditionel kinesisk medicin i nedbrydningen af ​​den ekstracellulære matrix af unikke funktioner. I terapi, forstår vi, at så længe traditionel kinesisk og vestlig medicin effektivt kan spille den entusiasme, effektivt vil kombinere de to, om effektiviteten af ​​behandlingen af ​​nyre viser den samlede effekt, men det sikkert ville være bedre end behandling alene.

没有评论:

发表评论

Online Expert