2015年4月15日星期三

En ny metode til behandling af nefrotisk syndrom - Micro-kinesisk medicin penetration behandling

En ny metode til behandling af nefrotisk syndrom - Micro-kinesisk medicin penetration behandling
Nefrotisk syndrom er de mest almindelige sygdomme i vores liv, der ikke nefrotisk syndrom symptomer er den samme for hver patient, varierer behandlingsmuligheder.

Micro-kinesisk medicin fire virkninger: anti-inflammatorisk, antikoagulerende, for at forebygge blodpropper, blodkar til at spile.

Nyresygdom Eksperter foreslår, at mikro-penetration kinesisk medicin terapi er princippet om iontoforese, lad medicin drug ioner gennem den nederste del af bagsiden af ​​hudområder i nyrer, hjerte-kar-systemet og kredsløbssygdomme at trænge direkte ind i nyren, eftersom synspunkt patientens immunsystem, fysiologiske og patologiske oplysninger og narkotika effekter i humane væv og organer, der er baseret på oplysninger sendt til patologi til behandling af nyresvigt, nyrerne, fjerne farlige stoffer og immunkomplekser, behandling af mesangial proliferation, ændringer i renal glomerulosklerose, forbedre renal perfusion, øget hastighed glomerulær filtrering, hvorefter patienten udvundet.

Praksis viser, at vores behandling er effektiv. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert