2015年4月2日星期四

Features terapi - Micro-kinesisk medicin Osmotherapy (1)

Features terapi - Micro-kinesisk medicin Osmotherapy (1)
Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, er det vanskeligt at beskrive i én sætning. Hvis du skulle beskrive i én sætning, nemlig mundtlig og aktuel medicin er specielt behandlet. Integreret brug af vestlig medicin, forlader nyrerne iboende celleterapi til nyttiggørelse.

Hvis fuldt forklare betydningen af ​​denne terapi omfatter følgende lag:

Først forklares terapi

① Mikronisering fornuft

Behandling metoder til traditionel kinesisk medicin knusning og kogning. Men vi bruger nye forarbejdningsmetoder at lave et fint pulver, lettere at absorbere, såkaldte mikro-orienteret. Essensen af ​​en miniature. Specifikke forarbejdningsteknikker for at beskytte hospitalet, vil han ikke blive forklaret i detaljer.

② Osmotherapy fornuft

Effektiv brug af traditionel kinesisk medicin og lokal behandling, når forsøgsbehandlingen. Men topiske lægeurter har et problem, som er, at virkningen af ​​lægemidlet at trænge ind i kroppen er mindre end ideel, så folk spekulerer, den reelle virkning af denne terapi. Vores hospital i løbet af undersøgelsen topisk medicin opskrift bruger en unik metode af kinesisk medicin Osmotherapy, hvilket giver den terapeutiske virkning af udendørs brug. For at understrege den særlige karakter af denne tilgang, vi indfører terapien, understregede hun ordet "Osmotherapy."

③ I undersøgelsen absorbere fuldt udenlandske avanceret teknologi, det teoretiske grundlag for kinesisk medicin behandling var den bedste fortolkning. Behandling af nyresygdom på forkant med international teori, patogenesen af ​​nyresygdom med teoriudvikling organisatorisk i cytologi. Således diagnosticering af nyresygdomme, bliver klinisk diagnose patologisk diagnose. Til dette formål den videnskabelige metode til diagnosticering af nyresygdom var grundlaget for celleskader, analyse af cellulære dysfunktion tilstand. Således har teorien om nyresygdom bliver en integreret renal celle funktion, teorien om diagnose skader.

Følgelig behandling af nyresygdom er genoprettelse af nyrefunktion iboende celler.

For at korrigere medfødte nyreceller, er det nødvendigt at løse problemet, hvilket resulterer i elimineringen af ​​indre kvæstelser nyreceller, beskadige synderen - den ekstracellulære matrix interne nyreceller. Således årsagerne til nyresygdom fundet, nemlig: når tilbagegangen af ​​immunsystemet af kroppen af ​​skadelige stoffer er skadelige for nyrerne vil gøre brug af disse skadelige stoffer vil være den første af den oprindelige renal ekstracellulære matrix. Når denne matrix er afbrudt, vil det føre til spredning af ekstracellulær matrix, proliferation, er et resultat af en stigning i den ekstracellulære matrix. Den ekstracellulære matrix af spredningen, vil resultaterne føre til en stigning i deres egne nyreceller knuses og skader. Denne iboende skade på celler, processen med skader, skader på cellulære funktioner iboende i processen med ødelæggelse. Proces celleskader funktion er indbygget i vores traditionelle diagnostiske procedure kaldet nyresvigt. Patologi kendt som renal fibrose proces.

没有评论:

发表评论

Online Expert