2015年4月13日星期一

Princippet om rengøring jade

Princippet om rengøring jade
Vidste du, at principperne om behandling af jade er det ikke? Vi lærer sammen.

1 i patienter med hæmaturi, proteinuri og nyrefunktion hos patienter med normal, så det er muligt at spise normalt eller er mere protein-holdige produkter og salt.

2. ødem og hypertension af patienten, er det nødvendigt nøje at kontrollere mængden af ​​vand og salt. Hvis en patient har hjertesvigt eller svær hypertension skal være strengt kontrolleret saltindtag.

3, skal patienterne opmærksomme på absorptionen af ​​protein og protein kvalitet, bedre at spise animalsk protein, der er vegetabilske proteiner.

Læger anbefaler plantestoffer penetration terapi, immunologi fra begyndelsen ved hjælp af de holografiske instrument medicin area metode iontoforese nyrerne. Til oral og topisk medicin regulere immun færdighed krop, således at den selv-healing, fremskynde metabolisme og reparation, clearance af immunkomplekser i nyrerne og metabolitter, forbedret renal patologisk forandring og beskytte cellemembranen, det oxygenopfangning frie radikaler, beskytter nyre sundhed enheder For at nå målet stabil nyrefunktion. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. god bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert