2015年4月19日星期日

Nyrecyster opmærksomhed kost

Nyrecyster opmærksomhed kost
For det første: Da koncentrationen reduktion af nyrefunktionen, metabolitter har brug for fugt nyrer har således ikke signifikant nyresygdom, såsom ødem, kongestiv hjerteinsufficiens, forhøjet blodtryk, bør ikke blindt vand restriktioner.

For det andet, at nyrecyster patienter kost kontrollere mængden af ​​natrium, afhængigt af patientens tilstand og omfanget af renal natrium indtag skal være strengt kontrolleret. Ikke alle patienter med kronisk nyresvigt bør nøje begrænse salt.

Tredje kontrol af protein indtag af høj kvalitet opmærksomhed højt fiberindhold, høj cellulose og lavt fedtindhold kosttilskud passende kulhydrat kost. Især nogle ønsker en lille mængde af animalsk protein, til animalsk protein så let forårsage højt blodtryk.

For det fjerde, patienter med nyreinsufficiens, at spise mindre krydret og fed mad, ikke spiser krydret klasse nyrecyster (herunder peber, vin, rejer, krabber, osv), ikke spiser forurenet (herunder tilsmudset rester, etc.), ikke spiser grill, og fremkomsten af ​​nyresvigt eller uræmi bør også være opmærksom på at spise bønner og deres produkter, begrænser protein fødevarer af animalsk oprindelse, fed mad, og så videre.

I forbindelse med sygdommen påvirker ikke den samlede kost, men hvis det fortsætter, værre, vanskeligere at behandle. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tlf: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert