2015年4月5日星期日

Symptomer BH afspejle

Symptomer BH afspejle
1. historie af sygdommen og symptomerne er mere almindelige hos unge kvinder, tilstanden ikke er alvorligt, uden proteinuri (<2,5 g / dag), eller hæmaturi, ingen ødemer, hypertension. De fleste patienter har proteinuri, røde hvide blodlegemer i urinen, urin rør eller nefrotisk syndrom, ledsaget af ødem, hypertension eller renal dysfunktion, nykturi mere almindelige. Hurtigt indsættende en række sager, den hurtige forværring af nyrefunktionen. De fleste nyreskade opstår med feber, gigt, hududslæt og andre renale manifestationer af alvorlig sygdom hurtigt spredte sig til hjerte, lunger, lever, bloddannende organer og andre organer, og ledsaget af relevante kliniske manifestationer. Ca. 1/4 af patienterne den første manifestation af nyresygdom. For kvinder i den fødedygtige alder bør være regelmæssigt eftersyn af nyresygdom og sygdomme forbundet med serologiske parametre. Med henvisning til de diagnostiske kriterier for systemisk lupus erythematosus 1982 American College of Rheumatology etableret.

2.Ekspertiza viste akutte fase af feber er mere almindelige. De fleste patienter lider af anæmi. Facial sommerfugl erytem karakteristiske ændringer. Ledsaget af hævelse i leddene, hårtab, hududslæt, hjertemislyde eller perikardieeffusion, hepatosplenomegali, lymfadenopati, og forskellige grader af ødem eller pleural væske, og så videre.

Disse oplysninger om mekanismen for forvaltningen af ​​symptomer og fandt, at hvis du har spørgsmål til behandlingen af ​​virale belastning kan klikke på online konsultation og udveksling af eksperter.

没有评论:

发表评论

Online Expert