2015年8月15日星期六

Almindelige symptomer på kronisk nephritis

Almindelige symptomer på kronisk nephritis
Kronisk nyre nefritis er en almindelig sygdom,

dette kan skyldes forskellige årsager, nyrefunktion på grund af patientens tilstand og vil være et gradvist fald. fordi nyrerne regulere det indre balance i kroppen, så for patienter med kronisk nephritis, nyreproblemer de kan forårsage en masse problemer i sagen.

Faktisk, uanset hvor nedsat nyrefunktion eller nefritis medføre komplikationer. kan føre til en metabolisk lidelse patientens krop i en række forskellige systemer, således at patienter med forskellige symptomer.

1. hævelse:

ødem er et almindeligt symptom på jade, normalt vises først i øjenlåget eller patientens ankel. for patienter med svær ødem, lungeødem, de er endnu og hævelse i maven.

2. Hypertension:

Hypertension er et almindeligt symptom hos patienter med kronisk nephritis, normalt på grund af natrium- og væskeretention, eller forårsaget af overdreven sekretion af hormoner. Højt blodtryk er en meget alvorlige symptomer på grund af dette kan klart øget patienter nyreskade vil føre til et fald i nyrefunktion.

3. Ændringer i urinen:

Den vigtigste funktion af nyrerne er at producere urin,

Således vil skader på nyrer kan føre til urin være mange ændringer.

hos patienter med kronisk nephritis kan øges nykturi, urin skum, farven på urinen er ikke normal, og så videre.

4. Kløe:

Symptomer på huden er også meget almindeligt i øvrigt kan også forekomme hududslæt og andre symptomer.

forårsager kløe meget gerne hyperparathyroidisme, kvaliteten af ​​nitrogen metabolisme i kroppen for meget, og så videre.

5. spastisk muskelsammentrækning:

Patienterne ofte muskeltrækninger, fordi forringelse af calcium og fosfor metabolisme, calcium og D-vitaminmangel på grund af lave niveauer af andre faktorer forårsagede. Derudover, også kan forekomme patienter i mange andre symptomer som appetitløshed, uro i benene, koncentration, hovedpine, følelsesløshed i hænder og fødder, åndenød, knoglesmerter, kvalme og opkastning, og så videre. nyrer i vores krop er ekstremt vigtigt, så når patienter med nyresygdom, kan forårsage mange problemer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert