2015年8月21日星期五

Hvilke komplikationer af dialyse

Hvilke komplikationer af dialyse
Mens dialyse kan fjerne giftstoffer, men over tid, vil mange patienter komplikationer

1) forringelse i udvekslingen af ​​syre-base elektrolyt

Patienter med uræmi, nyre som følge reducere syresekretion i kroppen er ofte i stand til metabolisk acidose. hyperkaliæmi er de vigtigste bivirkninger hos patienter Dialyse tager ACEI

2) hjerte-kar-komplikationer

hypotension, overdreven ultrafiltrering, varme dialysat ansøgning hyperphosphatæmi og vasodilatorer føre til hypovolæmi er et incitament for at dette kan ske. herunder koronar hjertesygdom, hjertesvigt, pericarditis, alvorlig anæmi, elektrolytforstyrrelser, forstyrrelser i syre-base balance, sekundær hyperparathyroidisme, og så videre.

3) blod komplikationer

anæmi, dialysepatienter på grund af nedsat syntese af erythropoietin, anæmi, fejlernæring, erythrocyt vækstfaktor inhibitoriske faktorer såsom tilstedeværelsen af ​​plasma, kan dette ske i varierende grader af anæmi. lav immunitet, udsat for infektion.

4) Neurologiske komplikationer

Såsom hovedpine, kvalme, opkastning, sløret syn, kramper og endda koma, er dette fænomen kaldes ubalance syndrom

5) metaboliske sygdomme og fejlernæring

Dialysepatienter, på grund af obstruktion af proteinsyntese og aminosyre nr Dialysatet blev ofte negative nitrogen balance. Det kan også forekomme hos patienter med nedsat lipid metabolisme.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert