2015年8月16日星期日

Hvad er prædiktorer for kronisk nephritis

Hvad er prædiktorer for kronisk nephritis
Kronisk nefritis er virkningen af ​​den inflammatoriske respons af nyrevæv, kan nyrebetændelse føre til et fald i nyrefunktion, og producere en række symptomer, såsom ødem, proteinuri, hypertension, hæmaturi. For at patienter med kronisk nefritis er bedre at leve, har vi brug for at vide, prognostiske faktorer af kronisk nefritis.

Som prognose af kronisk nephritis?

Forringelse kronisk nefritis kan føre til kronisk nyresvigt, selv i sidste nyresygdom.

Faktorer, der påvirker prognosen for kronisk nefritis:

1. patologiske faktorer:

Forskellige sygdomme kan forårsage kronisk nephritis,

Såsom membran nefropati, fokal glomerulosclerose stadium, IgA nefropati.

Forskellige sygdomme, forskellige grader af nedsat nyrefunktion, prognosen er anderledes. Generelt er dårlig prognose for hypertensive nefropati og akut Almindelig forbedre prognosen.

Mild mesangial proliferativ glomerulonephritis prognosen er bedre, Weight glomerulonephritis og fokal glomerulosklerose scenen med dårlig prognose, membran nefropati bedre prognosen.

2. Komplikationer:

Hvis du er en patient af nefrotisk syndrom, sygdommen blev kontrolleret, men hvis symptomerne ikke kontrolleres. Dette alvorligt påvirker prognosen for patienter, forværringen af ​​patienten.

Hypertension og proteinuri er også en vigtig faktor i prognosen for patienter.

3. Kost: kronisk nefritis patienter har strenge kostbehov, hvis du ikke er opmærksomme på kost kan også påvirke prognosen. Såsom: høj-protein kost, en kost høj i kalium, en kost høj i natrium, vil krydret kost øge byrden på nyrerne forringelse.

4. Behandling:

Behandling er den vigtigste faktor, der påvirker prognosen for kronisk nephritis. Passende behandling kan ændre tilstanden af ​​patienten i begyndelsen af ​​kronisk nephritis. men utilstrækkelig behandling ikke forbedrer prognosen for patienterne, men også forværre patientens tilstand.

Disse fire faktorer, der påvirker prognosen for kronisk nephritis, skal du altid være på vagt, vi kan kontrollere de komplikationer, ændringer i kost, tage passende behandling til at forbedre prognosen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert