2015年8月5日星期三

Der er andre fremgangsmåder til behandling af nyresvigt, bortset dialyse?

Der er andre fremgangsmåder til behandling af nyresvigt, bortset dialyse
Faktisk bortset nyredialyse transplantation er den mest almindelige behandling for nyresvigt, og det er også betragtes som den mest effektive. Men som dialyse, vil det også koste en masse penge. Desuden er det ikke egnet til alle patienter. Så for at hjælpe de patienter, som ikke kan modtage en nyretransplantation, og ikke ønsker at tage dialyse, her vil jeg anbefale dig et par kinesisk medicin i håb om, at du kan nyde godt af dem.

Hvad kinesisk medicin kan være et alternativ til dialyse og nyretransplantation?

Har du hørt om Top Seven TCM terapi? Alle syv af disse behandlinger er baseret på traditionel kinesisk medicin og har en betydelig terapeutisk virkning ved behandling af nyresygdom. Samarbejde med hinanden, disse lægemidler kan ikke blot lette symptomer forårsaget af nyresygdom, kan de også vende progression af denne sygdom ved at forbedre nyrefunktionen.

Syv TCM terapi fodbad terapi, bad terapi, en varm komprimere terapi, rækken af ​​behandlingen, moxibustion terapi, Oral kinesisk medicin terapi og lavement terapi. Hver af dem har sine egne karakteristika i behandlingen af ​​nyresygdom, så under behandling læger vil arrangere en bred vifte af behandlinger for patienten i henhold til deres egen stat.

Endvidere god behandling, er også egnede kost spiller en vigtig rolle i behandlingen af ​​nyresygdom. Så uanset hvad du tager dialyse, eller gå ind i en kinesisk medicin, bør du lave en kost plan til at samarbejde med din behandling, kan du få en bedre terapeutisk effekt.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert