2015年8月15日星期六

Uræmiske patienter afhængige dialyse kan leve hvor længe?

Uræmiske patienter afhængige dialyse kan leve hvor længe
Det bør være vigtigt for alle patienter med uræmi, når de er i dialyse, var i færd med uræmi, nyreskader var meget alvorlig, så patienterne har brug for dialyse for at afslutte sit arbejde.

Betydningen af ​​dialyse til patienter med uræmi

Når patienter med uræmi, kan deres nyrer ikke virker så godt som det organ akkumulere en masse af toksiner og overskydende væske, vil dette føre til patienter, der lider alvorlige symptomer, der er mange komplikationer.

Dette kan hjælpe forlænge levetiden af ​​patienten, ville imidlertid forlænget dialyse forårsage mange bivirkninger hos patienter, vil det påvirke levetiden af ​​patienten i høj grad så længe uræmiske patienter skal udholde dialysebehandling.

den anslåede gennemsnitlige forventede levetid for patienter med uræmi

Polycystisk nyresygdom: 94% af patienter med polycystisk nyresygdom afhænger dialyse kan forvente at leve i et år, 70% af patienter med polycystisk nyresygdom afhænger dialyse kan forvente at leve fem år 42% af patienter med polycystisk nyresygdom afhængige dialyse forventer at leve på 10 år. Glomerulonephritis: 88% af patienterne glomerulonephritis kan leve i 1 år, 58% af patienterne kan leve i 5 år, kan 37% af patienterne lever i 10 år.

Hypertensiv nyresygdom: 77% af patienterne kan leve for 1 år, kan 33% af patienterne overlever i fem år, kan 14% af patienterne lever i 10 år.

Diabetisk nefropati: 71% af patienterne kan leve i 1 år, 29% af patienterne kan leve i fem år, kan 11% af patienterne lever i 10 år.

Af det foregående følger det, at hvis afhænger dialyse, kan de ikke leve længe.

Således, de ønsker at finde en alternativ dialysebehandling.

I Shijiazhuang hospital nyresygdom, bruger vi kinesisk urte kur for patienter nyresygdom i slutstadiet, hjælpe dem med at reparere skaderne i nyre og forlænge dens levetid.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert