2015年8月18日星期二

Stage polycystisk nyresygdom

Stage polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en arvelig kronisk nyresygdom som forælder med sygdommen, kan et barn være nedarvet. Således polycystisk nyresygdom er yderst alvorlig og farlig indfødte nyresygdom. under normale forhold, cyste gradvist stiger og bliver større i løbet af sygdomsprogression. fordi cyste bliver større eller forøgelse ofte øge byrden på nyrerne, nyrerne gøre en langsigtet undertrykkelse af sygdommen værre.

Mange mennesker siger, at perioden med polycystisk nyresygdom, i hvilken tid den bedste behandling? Dernæst overveje følgende analyse.

Størrelsen af ​​renale cyster, er polycystisk nyresygdom opdelt i fem perioder, de er:

Første periode: den periode, hvor forekomsten af ​​polycystisk nyresygdom

Sygdommen er en genetisk sygdom, som regel, da han blev født, cyste er der allerede, men små, ikke let at finde, men hvis familien polycystisk tilfælde er det nødvendigt at tidlig opdagelse og tidlig vækst af cyster observerede. Vær opmærksom på vedligeholdelse.

Anden periode: vækstperioden af ​​polycystisk nyresygdom

Hvis cyste vokser hurtigere medicinsk kaldes periode med vækst. periode med vækst bør styrke tilsynet, lægerne ikke er i stand til at behandle i denne periode, har ikke brug for behandling,

kun symptomatisk behandling, såsom forhøjet blodtryk, er det meget passive. behandling bør være aktiv i denne periode,

Målet med behandlingen, for at gøre cyste ikke længere vokser eller bremse væksten af ​​cyster,

At forlænge levetiden af ​​den rolle af patienten, kan det siges, at traditionel kinesisk medicin til at begrænse væksten af ​​cyster.

Fase III: en periode med hævelse af polycystisk nyresygdom

Med alderen vil cyste vokse og udvide, når cyster vokser ulcus perforation periode kaldet periode hævelse.

Med udvidelsen af ​​cyster opstår flere kliniske symptomer, såsom rygsmerter, proteinuri, hæmaturi, blodtryk, etc., så er vi nødt til at lukke tilsyn til behandling af denne periode, den kritiske periode af kinesiske og vestlige kombineret behandling.

Når du fjerner nyre cyster fare væske til formål at beskytte nyrefunktionen, så polycystisk nyresygdom i kombinationsbehandling af nyrefunktion beskyttelse.

IV: grubetæring periode med polycystisk nyresygdom

sådanne cyster fortsætte med at vokse til en vis ekstern indflydelse,

For eksempel ekstrudering, ulykker, kampe, etc., forårsager mavesår, efter pause skal straks indlægges til behandling af en aktiv infektion kontrol, forebyggelse af sepsis og drastisk forringelse af nyrefunktionen, for at lette anden symptomatisk behandling.

Det er tid til at være forsigtig med ikke at inficere ellers vil gøre det sværere for behandlingen.

Den femte nyresygdom, perioden for uræmi

Når mange cyster, der gradvist bliver større, vil det medføre nyresvigt.

Så normal nyrefunktion er at fjerne affald fra kroppen, under normal nyrevæv er unormal vækst, når fyldte blærer, kan nyrerne ikke befri kroppen af ​​affald forårsaget af nyresvigt, uræmi.

For nyresvigt, behandling af uræmi, renal beskyttelse, blokerer processen med renal fibrose, som er nøglen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert