2015年8月15日星期六

Hvordan undgår forringelse af nyresvigt

Hvordan undgår forringelse af nyresvigt
hvad vi skal gøre for at forebygge forringelse af 3 nyresygdom?

Kronisk nyresygdom er den mest almindelige, som kan være primære og sekundære nyresygdomme.

Afhængigt af GFR (glomerulær filtrationshastighed) Trin 3 CKD nyresygdom var GFR 30-59 ml / min.

På dette stadium, kan patienter ikke har nogen symptomer på tunge, men patienterne skal være opmærksomme og tage effektive procedurer til at forsinke hans fremskridt. Så, hvad kan jeg gøre for at forhindre en forværring af CKD fase 3?

1. Fastholde gode spisevaner

Patienter 3-trins CKD nødt til at gøre en god kost kan omfatte lavt proteinindhold, saltfattig diæt, begrænse dit indtag af kalium og fosfor, bør være mere friske frugter og grøntsager af gode spisevaner, kan hjælpe med at mindske byrden på nyrerne, beskytte nyrerne.

2. foretage en passende øvelse

Patienter 3-trins CKD er også rådes til at tage passende motion, kan det hjælpe til at forbedre deres immunforsvar og forebygge infektion i nyrerne. passende øvelser kan omfatte walking, jogging, svømning, jogging, yoga, tai chi,

Patienter bør undgå anstrengende motion, kan dette være godt for deres sygdom.

3. er aktiv behandling

Nogle patienter også nødt til at kontrollere deres symptomer, såsom proteinuri, ødemer, hypertension, etc., som kan hjælpe bremse udviklingen. patient og anbefaler behandling for at forbedre deres GFR. Her anbefaler vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan det reparere beskadiget væv og forbedre GFR nyrefunktion, kan det godt hjælpe patienten.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert