2015年8月12日星期三

Årsager og behandling af blod kalium høj

Årsager og behandling af blod kalium høj
Patienter med nedsat nyrefunktion er ofte ledsaget af symptomer på højt blod kalium niveauer, men mange patienter af nyresvigt kender ikke årsagen til blod kalium højt, når et symptom på blod kalium højt synes at påvirke den normale levetid for patienten, vil vi søge behandling. Dernæst introducerer vi dig i detaljer årsagerne til og behandling af blod kalium højt, i håb om at hjælpe dig.

Årsagen til nyresvigt hos patienter med høje niveauer af kalium:

1. kost, overdreven indtagelse af kalium er den vigtigste årsag til blod kalium høj. på grund af dårlig metabolisme under nyresvigt, kalium udskillelsen er ikke let, vil det medføre hyperkaliæmi.

2. Nedsat nyrefunktion, nedsat evne til at udskille kalium,

Oftest oliguri, anuri, også kan føre til hyperkaliæmi,

Såsom akut og kronisk nyresvigt.

3. metaboliske abnormiteter i nyrerne, kan også fremkalde acidose.

Hvis for meget syre krop intracellulære hydrogenioner om udveksling af kaliumioner, en stor mængde af intracellulær transport af kaliumioner i den ekstracellulære væske, hvilket resulterer i hyperkalæmi.

4.Nekotorye lægemidler kan også forårsage overdreven kalium i kroppen,

årsag til hyperkaliæmi, såsom kaliumbesparende diuretika, ACE-hæmmer narkotika og ARB klasse af lægemidler.

5. ion lidelser og blodtransfusion. Såsom infusion kalium for hurtigt, for mange unødvendige eller i blodet, kroppen ikke kan absorbere, hvilket resulterer i hyperkaliæmi.

behandlinger for patienter af blod kalium høj

1. Styr dit indtag af kalium,

især kontrol af høj kalium fødevarer såsom bananer, appelsiner, kartofler, kaffe, te, bouillon, kylling, tang, tørrede radise, kandiseret frugt.

2. Når overdreven kalium i blodet, bør patienterne insistere på regelmæssig hæmodialyse, efter deres egne forhold, dialyse 2-3 gange om ugen, og straks korrigere acidose.

3. Prøv ikke at have den funktion af kalium medicin for at undgå hyperkaliæmi.

4. Rettidig kontrol af koncentrationen af ​​kalium, hæld lidt gamle blodet for at forhindre hyperkaliæmi.

5. Den mikro-Osmotherapy traditionel kinesisk medicin, blod rensning terapi, immunterapi, er et godt valg for høje niveauer af kalium nyresvigt, klinisk fik en meget god terapeutisk virkning.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert