2015年8月21日星期五

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresvigt?

Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresvigt
Hvordan til at behandle den tredje fase af kronisk nyresvigt? et problem, at de fleste patienter største bekymring. Kronisk nyresvigt er opdelt i fem etaper.

3. etape af kronisk nyresvigt, niveauet af GFR 30-59 ml / min / 1,73㎡. Symptomer på 3. stadium af kronisk nyresvigt omfatter:

ødem, proteinuri, hæmaturi, hypertension, svigt, hjertekarsygdomme.

Nyre Sundhed er meget vigtigt for os, såsom rengøring af blod af affald og udvise affaldet fra vores kroppe, regulere blodtrykket, og bistå i produktionen af ​​hæmoglobin.

3. etape af kronisk nyresvigt er nem adgang til WBC. derfor som nefropati, har brug for patienter til at træffe de fornødne foranstaltninger.

Sådan behandler fase 3 nyresvigt?

For at vende den tredje fase af kronisk nyresvigt, er rettidig og effektiv behandling presserende behov.

Kinesisk urtemedicin er bedre end vestlige medicin, fordi de har færre bivirkninger. Vores hospital har en meget moden og effektiv terapi, er det en mikro-Osmotherapy traditionel kinesisk medicin, denne terapi bruger traditionel kinesisk medicin og vestlig moderne medicinsk udstyr for at få den bedste behandling til behandling af kronisk nyresygdom. Ved denne behandling, en masse forskellige kinesisk medicin anvendes, som er baseret på forskellige betingelser for patienten med sygdommen. Og arten af ​​de produkter, så det er sikkert. effektive aktive farmaceutiske ingredienser effektivt kan trænge ind i rummet for nyreskader, nedbrydning af forurenende stoffer, udvide blodkarrene, hvilket gør blod glat, forbedre immunceller og fagocyterende clearance af immunkomplekser, således effektivt undertrykker immun inflammation og styrke immunforsvaret, en antikoagulant, effektivt blokerer den renale Fibrose, begynder nyrerne at reparere sig selv. Hvis du vil vide mere eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert