2015年8月17日星期一

Hvordan undgår forringelse af de tre-nyresvigt

Hvordan undgår forringelse af de tre-nyresvigt
Kronisk nyresygdom er den mest almindelige nyresygdom. afhængigt af GFR (glomerulær filtrationshastighed), den anden fase 3 CKD GFR 30-59 ml / min. På dette stadium, kan patienten har alvorlige symptomer, men patienterne også nødt til at være opmærksomme og tage effektiv behandling til at forsinke udviklingen. fordi patienten hurtigt kan gå til slutstadiet nyresygdom, så vil de have en dårlig prognose. Så, hvad kan jeg gøre for at forhindre en forringelse af 3-th fase af kronisk nyresygdom?

Her er nogle forslag, som kan hjælpe langsom eller stoppe sine fremskridt.

1. Fastholde gode spisevaner

3 På en patient-stage kronisk nyresygdom nødt til at gøre en god kost plan, udvikling af kost planer baseret på deres tilstand af situationen, herunder lavt proteinindhold, lavt saltindhold, kalium og fosfor begrænsning af forbruget, og friske frugter og grøntsager kan hjælpe mindske byrden på nyrerne, og for at beskytte nyrerne.

2. foretage en passende øvelse

Patienter med kronisk nyresygdom er også rådes til at tage passende motion, kan det hjælpe med at forbedre dit immunforsvar, forebygge infektion i nyrerne. Passende motion kan omfatte gåture, jogging, svømning, jogging, yoga, tai chi, kan det være godt for deres sygdom. men patienterne bør undgå fysisk anstrengelse.

3. Traditionel kinesisk medicin

Patienterne har også en vis kontrol over deres symptomer,

Såsom proteinuri, ødemer, hypertension, etc., som kan hjælpe til at bremse dens progression. Patienten anbefales også til at behandle for at øge deres niveau af GFR. Vi anbefaler mikro-kinesisk medicin Osmotherapy, det kan reparere beskadiget væv og forbedre GFR nyrefunktionen, så det kan hjælpe patienter med nedsat reparation.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert