2015年8月20日星期四

Symptomerne på polycystisk nyresygdom

Symptomerne på polycystisk nyresygdom
Hvis polycystisk nyresygdom, hvilken slags reaktion:

1, urinveje er de mest almindelige symptomer på polycystisk nyresygdom: væsentlige som hæmaturi eller proteinuri, er et af symptomerne før.

Den mest almindelige er den proteinuri og glomerulære barrierefunktion relationer generelt intermitterende smertefri brutto hæmaturi, de fleste af dem har været let og havde varighed udseende.

Under normale omstændigheder, forholdet mellem nedsat nyrefunktion koncentration.

2, urinvejssymptomer såsom ingen urin, hyppig vandladning, haster, urin smerter, hæmaturi, nykturi, oliguri, og så videre.

3, er den mest almindelige symptom på polycystisk nyresygdom også manifesteret i den abdominale tumor:

Når nyrerne stiger til en vis grad, forskellige børste størrelser til unilateral eller bilateral øvre del af maven, ledsaget af ømhed. polycystisk nyresygdom hos patienter med en håndgribelig abdominal tumor er omkring 50% -80%, ensidig omkring 15% -30%.

4, smerten af ​​taljen og maven:

Under normale omstændigheder tidligt stadium polycystisk nyre finde disse symptomer, hovedsageligt modtryk, nogle gange alvorlige smerter. Dette kan udtrykkes som en intermitterende eller vedvarende krampeanfald, undertiden manifesterer sig som abdominal smerte, smerter i det øvre abdomen, lysken, ryg, bryst radiologi, er patienterne nødt til at blive i sengen.

5, anæmi er den mest almindelige symptom på polycystisk nyresygdom:

De fleste patienter med polycystisk nyresygdom har anæmi og er ofte ledsaget af inkontinens. Dette symptom er normalt på grund af et fald erythropoietin og nedsat nyrefunktion.

6, forhøjet blodtryk:

Hypertension er en af ​​symptomerne på polycystisk nyresygdom, omkring 50% -60%. Typisk nedsat nyrefunktion indtruffet før, og ledsaget af hovedpine, svimmelhed.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert