2015年8月21日星期五

Kostanbefalinger til dialysepatienter med diabetisk nefropati

Kostanbefalinger til dialysepatienter med diabetisk nefropati
Dialyse er en almindelige behandling for slutstadiet nyresvigt, det vil producere overskydende affald og overskydende væske fra kroppen og fra blodet, men i processen med dialyse er tabet af nogle af de næringsstoffer, således patienter med dialyse proces diabetisk nefropati bør opretholdes en fornuftig diæt.

En kost lavt kalium

Kalium spiller en vigtig rolle i at opretholde et sundt hjerte,

Men når mængden af ​​kalium i kroppen er højere end normale niveauer, kan det forårsage hjerteproblemer. så patienterne har dialyse med diabetisk nefropati bør begrænse høje kalium frugter og grøntsager.

En kost lavt fosfor

Når nyrerne ikke fungerer normalt, vil en stor mængde fosfor samles i kroppen, fører direkte til problemer i knoglen.

Således bør patienter med diabetisk nefropati holde et lavt indhold af fosfor.

En kost med et lavt indhold af sukker

For nogle patienter i dialyse, bør forbruget slankekost, at supplere de manglende næringsstoffer, men for patienter med diabetisk nefropati, bør de undgå fødevarer højt sukkerindhold er ofte højt sukkerindhold fødevarer altid ernæringsmæssige dermed patienter med diabetisk nefropati bør altid måling af fødevarer kalorier.

Low-natrium diæt

For patienter med nedsat nyrefunktion, er de ofte et symptom på ødem at undgå alvorlig hævelse, bør patienterne altid holde et lavt saltindhold. Desuden bør dialysepatienter begrænse natrium indtag, da dette vil bidrage til at sænke blodtrykket.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert