2015年8月21日星期五

Årsager og behandling af dialyse med ødem

Årsager og behandling af dialyse med ødem
Dialyse er det første valg for mange patienter med nedsat nyrefunktion, med en dråbe af nyrefunktionen, havde dialysepatienter vælge dialyse at erstatte arbejde nyrerne, befri kroppen af ​​overskydende vand og toksiner, skal du sørge for vand og elektrolyt og syre-base balance, dog dialysepatienter ofte lider mange problemer, såsom hævelse, ikke undervurdere hævelse, vil det øge blodtrykket, forårsage hjertesygdomme og andre, især i dialysepatienter, de vil være mere, at det forårsager ødem?

Årsag:

Processen med dialyse på grund af tabet af store mængder protein, vil blodstrømmen i plasmaceller og vævsområder, der forårsager otek.eschё derefter utilstrækkelig dialyse er ikke rettidigt frigivelse af overskydende vand og salt fra organizmab og forårsage hævelse.

Justeringer til:

1) kontrollere indtagelsen af ​​salt:

Overdreven salte forårsage væskeophobning. daglige saltindtag bør være <3 g, undgå fødevarer med højt salt,

såsom pickles, sojasovs, undgå brug af kylling, MSG og andre krydderier er høj i salt, kan du vælge lavt natrium, når madlavning, kan du tilføje nogle smagsstoffer, såsom grøn chili, peber, peber, citron, løg, ingefær, hvidløg, løg, osv, der kan forbedre smagen af ​​fødevarer.

(2) at overvåge vandforbruget:

kan ikke blot at spise en højt vandindhold og lav næringsværdi fødevarer, såsom suppe, vælling, etc.

helst mælk, suppe og andre nærende fødevarer i stedet for vand, te, kan du få lov til at drikke vand hver dag i fuldt flor med en fast glas og sub-sub-drikkeri og en lille mund langsomt sluge, hvordan man styrer vandet kan præcist at registrere det samlede forbrug daglige vand .

Endvidere at det kolde vand temperatur undgå overophedning

Vi anbefaler koldt skyllevand indeholdende is (især lemonade is), men ikke at sluge. regelmæssig rengøring, tandpasta, tandbørste i køleskabet, herunder sure fødevarer, tyggegummi kan holde munden fugtig.

Hvis du vil vide mere, og du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert