2015年8月20日星期四

Hvilke fødevarer kan forårsage polycystisk

Hvilke fødevarer kan forårsage polycystisk
Polycystisk nyresygdom er en arvelig nyresygdom normalt ikke bliver syge i de tidlige stadier, ifølge undersøgelsen, polycystisk nyresygdom begynder syge mere koncentreret efter 36 år. Nogle af disse faktorer kan forårsage polycystisk nyresygdom, især kost.

Så, hvad fødevarer vil fremkalde polycystisk nyresygdom?

1. Alkohol: Alkohol, især vodka Kina bør patienter polycystisk nyresygdom quit, alkohol har en stærkt irriterende til nyrerne. det kan stimulere aktiviteten af ​​proteinet polycystisk, fremskynde væksten af ​​cyster, således at når forebyggelse af polycystisk nyresygdom, minimere alkoholholdige drikkevarer.

2. Tobak:

Tobak er en af ​​de vigtigste faktorer, der forårsager polycystisk nyresygdom, fordi tobakken indeholder mange skadelige stoffer, kan det stimulere sekretionen af ​​cystevæske og bidrage til væksten af ​​cyster.

I mellemtiden bør ikke-rygere undgå passiv rygning.

3. indmad fødevarer:

Ikke spiser dyreorganer, især leveren, leveren er en funktion af afgiftning, efterladt mange dyr metabolisme af toksiner i tarmene, når patienter tager disse produkter vil øge belastningen på nyrerne, værre.

4. Høj protein fødevarer:

Polycystisk nyresygdom forebyggelse kost bør være lav for at undgå protein og kvælstof metabolitter in vivo syntese, hvilket reducerer den renale udskillelse af kraft. såsom sojabønner, tofu og andre sojaprodukter.

5. fermenterede produkter:

Her talte hovedsageligt bakterier gære maden bliver fermenterede fødevarer såsom gærede bønner ostemasse, rådne æg kategori. forbruget af disse fødevarer vil forværre væksten af ​​cyster. Således forebyggelse af polycystisk nyresygdom, ikke spiser gærede fødevarer.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert