2015年8月17日星期一

Hvorfor diabetisk nefropati patienter har en høj kreatinin

Hvorfor diabetisk nefropati patienter har en høj kreatinin
Hvad betyder høj kreatinin?

Høj kreatinin så problemet af nyrefunktion. Kreatinin, normale nyrer filter og udskille kreatinin i urinen, når nyrefunktionen modtage skader uroen kreatinin niveauer vil stige. Kinesisk medicin mener, at niveauet af kreatinin er en vigtig indikator for nyrefunktion

Høj kreatinin som et link med diabetes sammen

Diabetes har højere niveauer af kreatinin, fordi diabetes er den førende årsag til nyresygdom. Højt blodsukker vigtigste kendetegn ved diabetes når blodsukkerniveauet for mere normale niveauer, i dette tilfælde, nyrerne skal arbejde hårdt for at producere mere urin, således at for meget sukker er frigivet. Langsigtet tung byrde på nyrerne fører til en reduktion i nyrerne med nedsat nyrefunktion, kan kreatinin overskydende ikke i urinen kreatinin vil være en tilsvarende stigning i blodkreatinin.

Må alle patienter med diabetisk nefropati har en høj kreatinin?

Diabetes er den førende årsag til nyresvigt, men det betyder ikke, at alle disse patienter med diabetisk nefropati kan føre til nyresvigt. De vigtigste diabetiske patienter over 10 år, kan føre til diabetisk nefropati.

Hvordan til at sænke høje kreatinin diabetisk nefropati patienter

Nyre skader forårsager høj kreatinin, og til behandling af diabetes høj kreatinin bør nyrefunktionen begynde reparationer. Micro-kinesisk medicin infiltration terapi er en lokal behandling, sammenlignet med oral medicin, aktuelle behandlinger sådanne aktivstoffer kan dirigere læsioner. Denne topiske behandling er den vigtigste funktion af anti-inflammatorisk, antikoagulerende, vasodilator, nedbrydning af ekstracellulær matrix.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert