2015年8月20日星期四

Familie terapi af polycystisk nyresygdom

Familie terapi af polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom. ofte forbundet med alder, vil patientens tilstand være værre. cyste når mere og mere og mere høj, vil komprimere nyrerne og føre til renal iskæmi og hypoksi og nedsat nyrefunktion.

Nedsat nyrefunktion vil uundgåeligt føre til høj kreatinin.

Men polycystisk nyresygdom kan ikke helbredes, kan vi kun gøre deres bedste for at undertrykke væksten af ​​cyster og øget for at reducere nyreskader. Kreatinin er også under kontrol.

I dag er vi nødt til at tage et par familie terapi, i håb om at hjælpe dig.

1. Forebyggelse af infektion:

Når patienter med polycystisk nyresygdom inficeret, vil der være et stort antal af virus i blodet.

Disse giftige stoffer i forbindelse med blodcirkulationen indtaste nyrerne, vil det uden tvivl medføre en ekstrem inflammatorisk immunreaktion,

Stimulerer udskillelsen af ​​cystevæske og cyste stiger.

for eksempel, såsom polycystisk nyresygdom patienter, når det er koldt, deres tilstand er værre. så patienter med polycystisk nyresygdom bør være opmærksom på at forhindre forkølelse, forhindre andre infektioner, som regel ud over en korrekt gennemførelse bør gøres for at styrke kroppens immunitet.

2. Science Diet:

Ukontrolleret kost er en af ​​årsagerne til forværringen af ​​polycystisk nyresygdom, nyresygdom patienter polycystisk bør som hovedregel udvikle en fornuftig kost plan. for eksempel at begrænse forbruget protein, salt og kalium; være mere opmærksomme på forbruget af højt proteinindhold, høj i fiber og vitamin; Modstå fristelsen til at tobak og alkohol, kaffe og chokolade; ikke spiser uhygiejnisk mad gader og rester.

Disse produkter stimulerer cyster vokse og øge belastningen på nyrerne.

3. Undgå højt blodtryk og slagtilfælde:

Vi ved alle, at højt blodtryk vil ændre status for blodcirkulationen, der forårsager et vist pres på nyrerne. polycystisk nyresygdom så patienterne normalt skal kontrollere deres blodtryk.

Endvidere, når en patient, der lider shock, cystevæske udstrømningsspalten cyster patienten ikke kun modstå smerte, det kan også forårsage infektion af andre dele af nyren. så patienter bør være opmærksomme på de normale daglige aktiviteter, er det rimeligt at organisere resten.

Kort sagt, at patienter med normale vaner bekæmpe sygdommen spiller en vigtig rolle,

Vi håber, at vi har nævnt hjem retsmidler kan være nyttige for dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert