2015年8月5日星期三

Diabetisk nefropati kan styres med den rette behandling

Diabetisk nefropati kan styres med den rette behandling
Diabetisk nefropati kan styres med den rette behandling. Det er velkendt, at diabetes er en væsentlig årsag til nyresygdom, de fleste mennesker med diabetes udviklet i diabetisk nefropati efter 15 år, endnu før. Eftersom styring af blodsukkeret er meget vigtig i behandlingen af ​​denne sygdom.

Nyresygdom, som er forårsaget af konsekvent høje blodsukker kan forebygges, hvis du kontrollere niveauet af glukose i blodet, det opbevares i målområdet det meste af tiden. Holde dit blodtryk under kontrol, er også vigtigt for at forebygge nyresygdom.

Konventionelle metoder til overvågning blodtryk

vægttab

spise mindre salt

undgå alkohol og tobak

regelmæssig motion

Behandling af nyresygdom

Hvis nyresygdom er tidlig påvisning, kan behandlingen bremse udviklingen af ​​sygdommen. En måde til behandling af nyresygdom er lavt protein kost. Protein har en tendens til at øge byrden på nyrerne. Ved at reducere mængden af ​​protein du spiser, kan du også lette byrden på nyrerne. Der er også medicin til rådighed til at sænke blodtrykket.

Hvis der opstår en fejl nyredialyse, er det nødvendigt at fjerne affald, som uundgåeligt akkumuleres i blodet. Eller du kan vælge flere kinesiske medicin, der hjælper dig leve et bedre liv uden dialyse.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af ​​de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom er meget udbredt i dag. Med denne behandling, kan folk med diabetisk nefropati lever længere og bedre, kan nogle af dem endda leve et normalt liv.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert