2015年8月15日星期六

Behandling af glomerulonephritis

Behandling af glomerulonephritis
Jade er opdelt i akut og kronisk nephritis, akut nefritis som akut glomerulonephritis, akut nefritis er en nyre, da begge sider af diffus glomerulær skade efter en infektion forårsaget af en allergi, baseret på en akut sygdom karakteriseret ved akut indtræden af ​​en sygdom, 1-3 uger efter infektion, hæmaturi , proteinuri, rørformet urin, ødem, oliguri, forhøjet blodtryk og andre kliniske manifestationer. Patienter med akut glomerulonephritis opmærksomme på hvile. Behandling af denne sygdom for at hvile og symptomatisk, men nogle få tilfælde af akut nyresvigt, dialyse, ikke skal være så naturlig retablering. Vi skal ikke bruge hormoner og cytotoksiske lægemidler.

1) Kinesisk medicin behandling. På syndrom kan opdeles i kold, feber, varme, være revitalisering funktion af lungerne og urinproduktion, køling blod afgiftning terapi hhv. mere varme og fugt, ledsaget af Yin, men ikke opvarmet.

2) Behandling af dialyse

Et lille antal akut nyresvigt og når der er bør gives indikationer af dialyse hurtig dialyse (hæmodialyse eller peritonealdialyse kan være). Som sygdommen har en tendens til selv-healing, nyrefunktion, og mere kan være gradvist genoprettet, normalt ikke kræver langsigtet vedligeholdelse dialyse.

3) Antibiotika. Brugt med dokumenteret smitsom karakter af glomerulonephritis. De hyppigst anvendte lægemidler af penicilliner og makrolider. Deres virkning er at bekæmpe infektion og reducere koncentrationen af ​​bakterier i blodet-antistof-komplekser, beskadige nyrerne. Typisk behandling varer 10-14 dage. Vanskelighed ved anvendelsen af ​​antibiotika er, at mange af dem er toksisk for kroppen, kan de fremstilles i bakterier resistens, og en række lægemidler er skadeligt for nyrerne.

4) forsvinden af ​​behandlingen, hæmaturi, ødem og blodtryk vender tilbage til normal sengetid hvile. Salt (<3 g / g) kost, især i nærvær af ødem og hypertension. Normal nyrefunktion bør opretholde en normal proteinindtagelse (daglig per kg legemsvægt 1 g), men azotæmi bør begrænse indtagelsen af ​​protein og kvalitet protein høj (animalsk protein rig på essentielle aminosyrer). Kun tilfælde af akut nyresvigt var tydeligt oliguri begrænse væskeindtag.

5) Symptomatisk behandling af vanddrivende, hævelse, lavere blodtryk. Fælles thiaziddiuretika (fx hydrochlorthiazid 25 mg 2 eller 3 gange om dagen), om nødvendigt, diuretika såsom furosemid 20 ~ 60 mg / dag, injektion eller i delte doser. Højt blodtryk er stadig ikke tilfreds efter diuretikum kan tilføjes med calciumkanalblokkere såsom nifedipin, 20 ~ 40 mg / dag i opdelte doser eller vasodilatorer, såsom hydralazin 25 mg, 3 gange om dagen. Men besparende besparelse (fx triamteren og spironolacton) og ACE-hæmmere, bør oliguri anvendes med forsigtighed for at forhindre induktion af hyperkaliæmi.

没有评论:

发表评论

Online Expert