2015年8月4日星期二

Hvad forårsager følelsesløshed i nyresvigt og hvordan man behandler det

Hvad forårsager følelsesløshed i nyresvigt og hvordan man behandler det
Hvad forårsager følelsesløshed i nyresvigt og hvordan man behandler det? Følelsesløshed i nyresvigt virkelig bringe ubehagelige og unødvendige smerter for patienten for at behandle det kom til mange mennesker.

Hvad forårsager følelsesløshed i nyresvigt?

Følelsesløshed hos patienter med nyresvigt, hovedsagelig på grund af perifer neuropati, uræmisk, på grund af overdreven ophobning af metaboliske affaldsprodukter og toksiner. I nyresvigt udvikler sig til den afsluttende fase, og når GFR falder til under 12 ml / min, begynder patienterne at føle følelsesløshed, prikken, smerte, kløe. De skal flytte dine ben eller har en gåtur til at lindre symptomerne og ubehag. Dette kaldes restless legs syndrom i klinikken. Meget ofte, især om natten, og det ofte påvirker kvaliteten af ​​patientens søvn.

En anden årsag følelsesløshed for patienter af nyresvigt er den høje kalium i blodet. Når nyrefunktionen er alvorligt beskadiget, kan overskydende kalium ikke fjernes effektivt, og forårsage hyperkaliæmi dermed forårsage følelsesløshed.

Hvordan man behandler følelsesløshed i nyresvigt?

Ovenfra, ved vi, at den er induceret nyre lidelse, der er så længe nyreskader kan gendannes følelsesløshed forårsaget af dette vil forsvinde med hende.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en af ​​nyskabelserne i den traditionelle kinesiske urt medicin, kan det beskytte resterende nyre fra yderligere skader og reparere beskadigede nyrer samtidigt. Med denne behandling, kan patienten kanin nyresvigt livskvalitet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert