2015年8月21日星期五

Kliniske symptomer på polycystisk nyresygdom

Kliniske symptomer på polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig sygdom, selv om det er meget almindeligt, men en masse mennesker, da det ikke har sygdommen og er blevet ignoreret, og de kender ikke symptomerne føre til en alvorlig sygdom, så nogle almindelige symptomer på polycystisk nyresygdom?

Vi spurgte eksperter til at fortælle os symptomerne på polycystisk nyresygdom:

(1) Nyreinsufficiens:

De første symptomer på polycystisk nyre funktionstest var unormal, lav egenvægt og er fast.

(2) ca. 1/4 af patienter med polycystisk nyresygdom har symptomer på nyrekolik, hyppig vandladning, haster, og så videre.

(3) abdominal tumor: Dette er et symptom på polycystisk nyresygdom vises på begge sider af abdominal håndgribelig tumorstørrelse er forskellige.

(4) waist og mavesmerter: det er det første symptom hos de fleste patienter med polycystisk nyresygdom, var vedvarende eller paroxysmal placeringer efter træthed vil stige.

(5) hæmaturi: ofte det første symptom, omkring halvdelen af ​​de mennesker har en intermitterende smertefri brutto hæmaturi.

(6) Symptomerne på polycystisk nyresygdom kan også være forhøjet blodtryk, svimmelhed, hovedpine.

Disse kliniske symptomer på polycystisk nyresygdom, hvis du ønsker at vide mere, eller har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580


WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert