2015年8月20日星期四

Antibiotika kan forårsage nyresygdom eller forhøjet kreatinin

Antibiotika kan forårsage nyresygdom eller forhøjet kreatinin
Antibiotikummet er den mest udbredte klasse af lægemidler i klinisk brug, men du kender? brugen af ​​antibiotika kan føre til nyreskader, når tunge, vil nyresygdom og øget kreatinin, her ser vi på, hvordan antibiotika skade nyrerne, i den daglige brug af antibiotika, som vi har brug for at være opmærksom på, hvad og hvad man skal undgå?

Antibiotika ind i kroppen og udskillelse er hovedsageligt gennem nyrerne.

Disse forberedelser glomerulær filtration, tubulær sekretion eller reabsorption i mennesker. men nogle mennesker tager antibiotika efter udsættelse for lægemidlet i renale enheder, er det let at forårsage bivirkninger nyrer.

Selv i området terapeutiske doser kan også forårsage nyreskader, nogle nyreskade som følge af at tage store doser, når nyrerne vedrører høje koncentrationer af lægemidlet eller forekommer ved særlige lejligheder.

Kort sagt, det skader på nyrerne på grund af antibiotika afhænger af giftigheden af ​​antibiotika, nyrefunktion, virkningen af ​​sygdomme af smitsomme, ændringer i renal blodgennemstrømning, elektrolytforstyrrelser, og tilstedeværelsen af ​​andre faktorer tager nefrotoksiske lægemidler og så videre. Stop-pass stoffet under normale forhold, kan de fleste af renal toksicitet stoppes, men det kan også føre til nyresygdom og øget kreatinin fænomen.

Således bør folk forsøge at undgå brugen af ​​antibiotika, hvis det er nødvendigt, skal det være i overensstemmelse med anbefaling af en læge ikke at tage store doser.

Så hvad er de almindelige antibiotika, der forårsager nyreskade?

Aminoglycosider forårsage nefrotisk var først, efterfulgt af aminoglycosider og cephalosporiner samtidigt modtager,

andre, såsom penicilliner, cephalosporiner, sulfonamider, rifampin, tetracyclin, vancomycin, er mere almindelige.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert