2015年8月16日星期日

at det er nødvendigt at være opmærksom på behandling af kronisk nephritis

at det er nødvendigt at være opmærksom på behandling af kronisk nephritis
Kronisk nephritis klinisk hypertension har, ødem, proteinuri og hæmaturi og andre symptomer, det er en fælles nyresygdom.

på grund af forskellige årsager, forårsager sygdommen. De kliniske manifestationer varierer, er det nødvendigt at være opmærksom på behandling af kronisk nefritis.

1. Opretholde en sund livsstil.

Nefritis patienter spise en varieret kost, undgå høj-protein kost, være opmærksom på fødevaresikkerheden, spise mere frisk frugt og naturlige produkter. Til arternes mangfoldighed, rimelige, let og velsmagende princip. Vær opmærksom på personlig hygiejne og miljø hygiejne, Udvikle gode sundhedsvaner i livet og holde glad og afslappet, og bevidsthed om deres egen sundhed. motionerer regelmæssigt, forbedre deres bæredygtighed. Undgå overdreven stress, psykisk stress: træthed, brænde midnat olie osv , Kronisk nefritis er værre.

2. Positiv forhindre bakteriel eller viral infektion.

Bakteriel eller viral infektion den mest almindelige årsag til akut nefritis, især i øvre luftveje, asymptomatiske bacteriuria, influenza, halsbetændelse, bronkitis, luftrør, kronisk nephritis kan gøre symptomerne værre. Til forebyggelse og behandling af inficerede læsioner, positiv forebyggelse af akut nefritis. Reducere chancerne for infektion i kroppen for at forhindre kolde kolde, forebygge forkølelse, ondt i halsen, purulent hudinfektioner og andre sygdomme; Når smittet med disse sygdomme eller forekomsten af ​​akut nefritis og andre primære glomerulære sygdomme, er det nødvendigt at give en rettidig og grundig behandling.

3. Tidlig behandling af hypertension og ødem.

Nefritis patienter, der lider af forhøjet blodtryk og ødem,

Strengt begrænse indtagelsen af ​​salt og vand, aggressiv behandling af forhøjet blodtryk, fordi det vil forværre skaden nyre, forringelse af jade.

Bemærk, at ovenstående tre punkter, at hjælpe dig.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

whatsapp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert