2015年8月23日星期日

Hvilken slags nyresygdom kan føre til nyresvigt

Hvilken slags nyresygdom kan føre til nyresvigt
Nu flere og flere mennesker lider af nyresvigt, nyresvigt, nyresygdom i sig selv er ikke et problem, men andre sekundære sygdomme kan være forårsaget.

For at tage tidlig forebyggelse for at forhindre udviklingen af ​​nyresvigt, har vi brug for at vide, hvilke faktorer kan føre til nyresvigt.

Generelt er der fire grunde til nyresvigt, kan i sidste ende udvikle sig til ESRD.

- Diabetes

Nedsat nyrefunktion på grund af diabetes kaldes diabetisk nefropati.

Diabetisk nyresygdom er den mest almindelige årsag, hvis du ikke tager tidlig behandling, vil sygdommen udvikle nyresvigt.

- Hypertension

Hypertension er den næsthyppigste årsag til nyresvigt, nyresygdom på grund af højt blodtryk kaldes hypertensiv nefropati.

- Glomerulonephritis

Glomerulonephritis og henviser til betændelse i glomeruli i nyrerne.

Der betændelse kan opstå fra en række forskellige årsager, men typisk kan være forårsaget af lægemidlet, autoimmune sygdomme, såsom lupus, cancer og infektion. Efter den resulterende glomerulonephritis, kan nyrefunktionen hurtigt, i nogle tilfælde, kan det føre til nyresvigt, og gøre en dårlig prognose.

- Polycystisk nyresygdom

Polycystisk nyresygdom, PKD er undertiden også kaldet arvelig nyresygdom.

Cyster på nyrerne, denne undertrykkelse omkring nyrerne og forårsage nyreskader, at patienten i sidste ende vil få nyresvigt.

Her er nogle af de mest almindelige årsager, der fører til nyresvigt. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: kidneyhospitalcn@mail.ru

WhatsApp: +86 15831198683

Skype: yunluyunlu1213

没有评论:

发表评论

Online Expert