2015年5月24日星期日

Anæmi hos patienter med nedsat nyrefunktion, bør advare

Anæmi hos patienter med nedsat nyrefunktion, bør advare
Anæmi som følge af kronisk nyresvigt, også kendt som "renal anæmi" hovedsagelig dannet i de følgende fire faktorer.

For det første, nyresvigt, erythropoietin (EPO) sekretion, dårlig knoglemarvsfunktion. EPO produceres i raske nyrer og nå knoglemarv gennem blodcirkulationen, regulere knoglemarven til at producere røde blodlegemer. Kronisk nyresvigt nyrepatienter kan ikke producere nok EPO, hvilket fører til en reduktion i røde blodlegemer, anæmi.

For det andet, patienter med kronisk nyresvigt, anoreksi, opkastning og andre symptomer på jern fra fødeindtagelse reducere mængden af ​​folinsyre og protein, som er råmaterialet brug for utilstrækkelig blodforsyning.

For det tredje, toksiner inhiberer hæmatopoietisk funktion af knoglemarven, ødelæggelse af røde blodlegemer, hvilket fører til anæmi.

For det fjerde kronisk nyreinsufficiens kan føre til koagulationsforstyrrelser, subkutane, nasal, gastrointestinal blødning eller menoragi, øgede symptomer på anæmi.

Graden af ​​nedsat anæmi og nedsat nyrefunktion grad parallelt.

Kvinder har ofte grundet forskellige fysiologiske årsager, tendens til blodmangel, mens mænd uden tilstedeværelsen af ​​skjulte blodtab og andre årsager til anæmi vises, bør du tjekke renal anæmi. Hvis patienten er ledsaget af hævede øjenlåg, appetitløshed, kvalme, opkastning, kløe og andre symptomer, bør nærme hospitalet for at kontrollere nyrefunktionen til tidlig diagnose, tidlig behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert