2015年5月26日星期二

Kan jeg drikker patsientovam polycystisk nyresygdom?

Kan jeg drikker patsientovam polycystisk nyresygdom
Vin er en af ​​de vigtigste drik bankete.Tem er ikke desto mindre muligt at drikke patsientovam polycystisk nyresygdom? Polycystisk nyresygdom er en arvelig sygdom, og der er en masse af cyster i nyrerne. Disse ekspanderende cyster forårsage en masse pres for de øvrige organisation nyrerne, så forårsager renal iskæmi og hypoxi, hypertension, nyrefunktion plads. Kontrol af hypertension at være den sværeste skridt for patienter af polycystisk nyresygdom, fordi højt blodtryk kan forværre tilstanden. Drikkevarer forårsager højt blodtryk, således at blodtrykket er vanskeligt at kontrollere.

Nu er en masse forskning har vist, at alkohol i høj grad stimulerer nyrerne i kroppen, derfor, nyresygdom patienter polycystisk drikke lig hronicheskimu selvmord. Desuden har drikke også bragt andre bivirkninger som beskrevet nedenfor:

1. Hvis patienten drikker ofte, trombocytfunktionen er unormal.

2. Drinking kan også føre til fordøjelsessygdomme skyldes underernæring.

3. Overdreven drikke kan føre til en mangel på vand de forbindelser i cellerne.

4. Alkohol kan producere stoffer, som forårsager acidose, der giver patienter et tab af appetit, depression og hovedpine.

5. Drikkevarer kan også påvirke kvælstofbalance i blodet hos en organisme, at øge byrden for nyrerne.

6. Drikkevarer kan også forårsage højt blodtryk, hyperlipæmi patienter, atherosklerose.

7. Alkohol kan også forårsage forstyrrelser i mave-tarmkanalen.

For at forhindre progression af sygdommen ikke anbefales til patienter med drink polycystisk nyresygdom. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert