2015年5月30日星期六

Kan jeg slippe af hypertensive nefropati?

Kan jeg slippe af hypertensive nefropati
Kan jeg slippe af hypertensive nefropati? De fleste patienter med hypertensive nefropati er bekymret over dette spørgsmål. Jeg kan ikke sige det præcise svar på dette spørgsmål, men du kan forbedre nyrefunktionen gennem effektiv behandling for at forlænge livet.

Hypertensiv nyresygdom er godartet og ondartet renal åreforkalkning. Benign renal åreforkalkning kan føre til langsigtet hypertension, renal arterie hyalinization så føre til renal iskæmi, hypoksi, fibrose, sklerose, nekrose, nyresvigt, efterhånden forvandlet til uræmi.

Patienter med sygdommen mange års hypertension, og symptomerne på sygdommen vil stige i nykturi, en lille mængde af proteinuri, hæmaturi, og andre komplikationer forårsaget af hypertension. Behandles omgående effektivt kan bremse udviklingen af ​​hypertensiv nyresygdom.

I de tidlige stadier af nyresygdom, hvis patientens blodtryk er ikke særlig høj, kan hastigheden af ​​indekset af urin synes normal, men medicinsk behandling er nødvendig. I mellemtiden, at det er nødvendigt for at opretholde en god stemning, til at styre indtagelsen af ​​salt, stadig brug moderat motion, såsom Qigong, tai chi.

Mange eksperter i Shijiazhuang nefropati hospital efter år issledovaniyya fundet effektiv behandling for kronisk nyresygdom, og "fire" terapi, kan denne fremgangsmåde hjælpe patienterne med at forbedre blodcirkulationen, blodcirkulationen. "Fire" terapi omfatter vinduet McConnon agent, afkog, aktuelt applikator, samt pot meditsenskoy zhidnosti, som er en fodbad. I daglig pleje, skal du også det lokale oral behandling applikatora.Glavnoe at denne behandling kan hjælpe patienter genvinde nyrefunktion, hvis genoprette nyrefunktion og dit liv vil blive udvidet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert