2015年5月7日星期四

Forstå ætiologien af ​​diabetisk nefropati

Forstå ætiologien af ​​diabetisk nefropati
Diabetisk nefropati er en kronisk sygdom, lad ikke det langsomme udvikling fra begyndelsen under kontrol, og derefter sammen for at forstå ætiologien af ​​diabetisk nefropati.

De vigtigste patologiske træk ved diabetes nefropati glomerulære basalmembran fortykkelse ensartet, ledsaget af en stigning i glomerulær mesangiale ekstracellulær matrix, glomerulære mesangialceller og kapsler var nodulær hypertrofi og øget permeabilitet.

Patogenese omfatter:

① høj-protein kost forværrer diabetisk nefropati: diabetes kulhydratindtagelse er begrænset, primært fødevarer leverancer af høj-protein, protein nedbrydningsprodukter og den deraf overdreven ophobning af fosfor, forstærket af de patologiske læsioner af DN.

② påvirke hypertension: patienter med diabetes på grund af lipidmetabolisme, atherosclerose og mange andre grunde, et stort antal af hypertension, næsten alle disse patienter, mikroalbuminuri, indikerer nyreskade.

③ blodsukker Høj: lang- og høje niveauer af sukker i blodet, kan føre til øget kapillær permeabilitet, plasmaproteinextravasation, hvorved kapillær kælder skader membran, atrofi og glomerulær sklerose, nyrevæv.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580


whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert