2015年5月12日星期二

De vigtigste symptomer på polycystisk nyresygdom

De vigtigste symptomer på polycystisk nyresygdom
Med den fortsatte udvikling af samfundet, mennesker på sygdommen også gradvist opmærksomme på det, en masse mennesker i smerte, ikke ignorere de tidlige tegn, hvilket fører til senere udvikling af sygdommen, behandlingen af ​​patienter med denne sygdom er ugunstig. Så nu ser vi på de tidlige symptomer på polycystisk nyresygdom.

1. Udvidelse af nyrerne, de to nyrer, asymmetriske læsioner fremskridt, der er forskelle i størrelse. For fremskreden sygdom, kan begge nyrer fylder hele underlivet, mange nyre cyster, uregelmæssig, ujævn, nyre hærde.

2. En vigtig symptom på nyre smerte, ofte i den nedre modtryk eller boring, der er smerter, undertiden smerter i underlivet. Smerten kan være forbundet med fysisk aktivitet, gå for længe, ​​en stillesiddende livsstil forværrer smerten. Du kan reducere smerter efter sengeleje. Renal blødning, infektion er forårsaget af sten bevæger eller smerte årsager.

3. hæmaturi, viste omkring halvdelen af ​​patienterne mikroskopisk hæmaturi kan have episoder af brutto hæmaturi er forårsaget af brud på et blodkar væg af cyste. Blødning i lang tid kan forårsage kolik blodprop gennem urinlederen. Ofte ledsaget af hvide blodlegemer og proteinuri i urinen, urin protein, imidlertid sædvanligvis mindre end 1,0 g / dag. Med en betydelig pyuria nyre-infektion, hæmaturi øget smerte med feber.

4. Hypertension, en fælles manifestation af polycystisk nyresygdom. Før serumkreatinin steget, omkring halvdelen af ​​patienter med hypertension, er forholdet til det omgivende væv cyste undertrykkelse. Dette skyldes, at cyste undertrykkelse omgivende væv.

Over de seneste 10 år, Graham PC, Torre B og AB Chapman bekræftet, at sygdommen er så normalt nyrevæv, øget interstitiel mellem cyste og cyste epitelceller i nærheden af ​​partiklerne renin og renin sekretion. De er tæt forbundet med væksten i cyster og blodtryk. Med andre ord, hvor cyste vokser hurtigt, kan det direkte påvirke prognosen for patienter med essentiel hypertension.

5. Nyresvigt kan polycystisk nyre føre til nyresvigt, synes få patienter i løbet af ungdomsårene nyresvigt, nedsat nyrefunktion sjældent under 40 år 70, næsten halvdelen af ​​de resterende nyrefunktion, men udviklingen af ​​hypertension, nyresvigt reduceret, er der også individuelle patienter 80 år kan opretholde nyrefunktionen.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert