2015年5月25日星期一

Cyste polycystisk nyresygdom patienter om forsvinde?

Cyste polycystisk nyresygdom patienter om forsvinde
Polycystisk nyresygdom er en almindelig arvelig sygdom, der førte til værker af noget af væsken i børsten.

Først og fremmest skal vi bemærke, at cyste polycystisk nyresygdom ikke kan forsvinde på egen hånd, fordi der er renale cyster genetisk sygdom. Polycystisk nyresygdom kan føre til mange komplikationer: renale cyster, højt blodtryk, rygsmerter, hæmaturi, urinvejsinfektion, høje niveauer af kreatinin og proteinuri selv. Disse symptomer bliver mere og mere alvorlige. Eftersom alle de problemer der er forbundet med den gradvise udvidelse af cyster, og så patienterne skal tage medicin for at kontrollere din nyre cyster og undgå alvorlige komplikationer.

Konventionel behandling har til formål at reducere eller fjerne en nyre cyste stort antal cyster i nyrerne. Kinesisk medicin er en fælles behandling. Kinesisk medicin kan reducere alle cyster i nyrerne, på samme tid, for at beskytte den normale drift af andre nyrevæv. Imidlertid er operation til fjernelse af store renale cyster, men det kan ikke fjerne små renale cyster. Uden god regeringsførelse kan polycystisk nyresygdom i sidste ende blive til nyresvigt. Så patienten kan tænke på en nyretransplantation. Hvis operationen er en succes, vil den transplanterede nyre ikke forårsage et tilbagefald af cyster i nyrerne. Dog kan kroppen afvise den nye nyre og nyresvigt vyzvatvtoruyu.

Polycystisk nyresygdom er vanskelig at behandle, så du bedre tage en effektiv behandling, lad din nyre cyste er lille. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert