2015年5月20日星期三

Patienter med nyresvigt, hvordan man spiser

Patienter med nyresvigt, hvordan man spiser
Nyresvigt er forholdsvis let at behandle sygdommen, som regel justere deres kost kan helbredes. Så du skal ikke bekymre dig om sygdommen, når der er tid, patienter med nedsat nyrefunktion er nødt til bevidst at drikke mere vand, den bedste garanti for to tusinde milliliter urin i en dag eller mere, det hjælper kroppen med at slippe af toksiner. Hvis der er et tab af appetit, kvalme, bleg og usmageligt mund, appetitløshed, kvalme og opkastning og andre symptomer bør straks til hospitalet til behandling.

1, kost høj i fosfor.

Forskning har vist, at hvis en kost rig på fosfor kan føre til renal fibrose og tubulær dilatation, interstitiel fibrose.

Begrænse forbruget phosphinoxider ændringer beskrevet ovenfor kan reduceres betydeligt. Lavt fosfor kost kan reducere protein i urin, blod kolesterol niveau, reducere triglyceridniveauer. Således bør patienter med nyreinsufficiens fosfor indtag være mindre end 750 mg om dagen.

2, mere kalium fødevarer.

Patienter med nyresvigt er udelukket lille mængde kalium, når syren forgiftning, et forøget niveau af kalium. Hvis du spiser flere kalium fødevarer, såsom mælk, tomater osv, vil blive forhøjet i serum kalium kan føre til hyperkaliæmi, som udkommer våde og kolde lemmer, langsomme bevægelser, puls og andre symptomer, endda føre til hjertesvigt og død.

Langsigtet stort indtag af kalium, phosphor-holdige fødevarer, skadeligt for kroppen, er ikke befordrende for rehabilitering af sygdommen. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert