2015年5月3日星期日

Behandling af primær glomerulonefritis

Behandling af primær glomerulonefritis
For det første er tidlig diagnose, tidlig behandling er nøglen til at forbedre prognosen, den rutinemæssige anvendelse af corticosteroider og cytotoksiske princip kombinationsterapi kan gives standard hormonbehandling plus CTX er behandlingen opretholdt i mere end 2 år.

For det andet, akutte patienter nedsat nyrefunktion snarest muligt for standard hormonbehandling og CTX puls terapi eller methylprednisolon puls terapi og CTX puls terapi. Plasma udveksling terapi har også en vis effekt, især for lunge blødning roller effektivt. Er ledsaget af en stærk stor mængde blod, alvorligt hjertesvigt, når akut dialyse, hvilket gør det gennem en farlig periode, at skabe betingelser for at behandle og at vinde tid.

Tredje, generel behandling omfatter: hvile, ernæring, vanddrivende, sænke blodtrykket, antikoagulanter og forebyggelse af forskellige komplikationer, bør henvises til den primære behandling af glomerulonephritis, afhængigt af patientens tilstand.

Eksperter anbefaler brug af kinesisk medicin trænge terapi siden immunologi, nyre område holografiske instrument medicin iontophoresis metode. Gasning og mundtlige medicin, regulere immunforsvaret, således at kroppens evne til at helbrede sig selv enorme hastighed på deres stofskifte og reparation. Klare immunkomplekser i nyrerne og metabolitter, forbedret nyre patologiske forandringer, beskyttelse af cellemembraner, ilt frie radikaler, beskytter de tilbageværende nyre celler, med henblik på at opfylde målsætningen om stabile resterende nyrefunktion. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert