2015年5月13日星期三

Hvad er symptomerne opstår i begyndelsen af ​​IgA nefropati?

Hvad er symptomerne opstår i begyndelsen af ​​IgA nefropati
Hvad er symptomerne på IgA nefropati er et problem for berørte mange patienter. Nogle patienter, fordi kroppen ikke kan findes i tid til at vise symptomer på IgA nefropati, IgA nefropati fører til sygdom kan ikke modtage rettidig behandling, og udvikling af alvorlige sygdomme. Derfor skal vi styrke normalt på IgA nefropati assistance. Her er de første symptomer på IgA nefropati.

1, hæmaturi

Hæmaturi er et symptom på IgA nefropati, og ofte i starten, som regel forekommer hæmaturi kan også forekomme sammen med proteinuri.

2, proteinuri

På grund af beskadigelse af patientens nyrer, renal dysfunktion, hvilket resulterer i mere end halvdelen af ​​de tidlige symptomer på IgA nefropati forekommer mild proteinuri, selv om antallet af patienter med IgA nefropati proteinuri ikke, men ifølge undersøgelser har vist, at patienter med IgA nefropati, bør proteinuri overvåges i alle 24 timer omkring 0,2 gram, ellers vil det føre til et fald i nyrefunktion. Derfor, hvis patientens symptomer af proteinuri bør behandles omgående.

3, højt blodtryk

Hypertension er en symptom på IgA nefropati skulle opstå, ældre patienter tendens til at have symptomer på forhøjet blodtryk, indikerer dette, at hos patienter med nedsat nyrefunktion, tidlige nefropati patienter IgA, som regel, ikke har forhøjet blodtryk, der opstår forværrer sygdommen, IgA nefropati dannet mellem hypertension og den onde cirkel med tiden udvikle sig til nyresvigt. Derfor bør patienter måles regelmæssigt blodtryk ændringer, rettidig behandling.

Lære symptomerne på nyresygdom IgA, kan det med rimelighed tidlig diagnose IgA nefropati, som ikke kun bidrager til at bekæmpe sygdommen, behandlingen er også nyttigt i fremtiden. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert