2015年5月14日星期四

Hæmodialyse-patienter med uræmi

Hæmodialyse-patienter med uræmi
Hvis patienten blev diagnosticeret med uræmi, hæmodialyse er et vigtigt middel til behandling. Indføres i patientens blodstrøm og dialysatet i dialysatoren membraner på begge sider for at fjerne metaboliske affaldsprodukter i blodet gennem den semipermeable membran, korrektion af elektrolyt- og syre-base-ligevægt, fjerne kroppen af ​​overskydende vand. Hæmodialyse kan delvis erstatte nyrefunktionen, er det en af ​​de behandlingsmetoder der i øjeblikket meget udbredt uræmi.

Hæmodialyse: indføres i en patient blod dialysemaskine, at blod fra en patient gennem blodkarrene indføre dialyse mellem dialyse gennem en dialysemembran og dialysat udveksling materiale, og derefter geninfusion oprenset blod til legemet. Hvis de kan holde sig til en rimelig langsigtet dialyse, kan mange patienter overlever mere end 10 til 20 år.

Hæmodialyse er nødvendigt at bruge dialyseapparater, dialyse, to eller tre gange om ugen, hver omkring fire timer. Fordelagtigt at reducere kroppens affald akkumuleres efter hver dialyse. Vælg en bestemt tid på hospitalet til behandling, hvis sygdommen skrider frem, kan modtage rettidig behandling.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert