2015年5月21日星期四

Polycystisk Kidney om at være atavistisk

Polycystisk Kidney om at være atavistisk
Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom. Voksen polycystisk nyresygdom type er normalt mere udbredt end andre. Første, mænd og kvinder, det samme niveau af sygdom; For det andet en af ​​forældrene er syg, 50% af børnene får syge gener cyster, og hvis forældre er syge, forekomsten af ​​børn steget med 75 procent, og tredje, kan en kvinde ikke kan bæres nezabolevschoy gen cyste .Flowers hvis forældre uden ADPKD, ikke polycystisk nyresygdom vil blive syge, for det fjerde, sjældent er, at syge ikke på grund af arven fra deres forældre, men på grund af en mutation af genet.

Desuden er sygdommen nyresygdom, som er arvelige fra generation til generation, med andre ord, at sygdommen ikke atavistisk. Dog skal det bemærkes, at de første syge patienter med polycystisk nyrer på forskellige alderstrin. Nogle patienter vil ikke tilbagefald, selv et helt liv, så for at afgøre, om en person lider af denne sygdom, er vi nødt til at udføre specifikke lægeundersøgelse nyre for ham.

Penetration Therapy Micro-kinesisk medicin er særlig markant vores hospitalsbehandling, den aktive bestanddel i lægemidlet kan trænge ind i nyresygdomme og fremskynde den cyklus af små blodkar i væggen af ​​posen for at forøge permeabiliteten af ​​cyste væg. Så er den aktive ingrediens i medikamentet kan inaktivere epitelcellerne på væggen, vil derved ikke fordeles væsken i posen, og cyster kan kontrolleres effektivt, og patienten ikke føler nogen smerte. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert