2015年5月17日星期日

En god måde at tage sig af hypertensive nefropati

En god måde at tage sig af hypertensive nefropati
(1) Hot fod inden jeg skal sove: inden jeg går i seng med fodmassage varmt vand varme fødder,, fremme blodcirkulationen, hjælper til at hæve træthed i dagtimerne. Så lidt som muligt med eller uden sovepiller, prøv naturlig søvn, gør dem ikke afhængige af sovevaner.

(2) langsomt komme op: vågne op, ikke skynder sig at komme op, er du nødt til at sidde på sengen aktiviteter lemmer og hoved og hals, stretch taljen ser doven, så benet muskler og vaskulære glatte muskulatur til at genoprette den korrekte spænding for ændringer i holdningen til at komme op til undgå svimmelhed. Langsomt satte sig op, øvre lemmer aktiviteter med et par gange, og derefter komme ud af sengen, så blodtrykket vil ikke have megen effekt.

(3) Tag en lur: arbejde en morgen i patienter med hypertension, efter middagen, er du nødt til at tage en lur, som regel i en halv time til en time er hensigtsmæssig, ældre hvile i en halv time stigning. Lukkede øjne, så kroppen slappe af, medvirke til at sænke blodtrykket.

Her er nogle metoder til pleje af hypertensive nefropati. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert