2015年5月21日星期四

Diet Tips til patienter med polycystisk nyresygdom

Diet Tips til patienter med polycystisk nyresygdom
Polycystisk nyresygdom, ledsaget af symptomer forbedre og øge cyste er en almindelig arvelig nyresygdom. Patienterne vil lide nyre cyster, smerter, højt blodtryk og andre effekter, som patienter bragte enorme negative virkninger. For patienter, der ikke kun brug for til at udføre nogle af den nødvendige behandling i hverdagen, og du skal være opmærksom på nogle pleje, især på en diæt. Især følgende områder:

1. Alkohol: alkohol, især vin bør holde op for patienterne, er det vigtigt at bemærke, at alkohol irriterer nyrerne, som kan stimulere aktiviteten af ​​proteinerne og vækst af cyster.

2. gærede fødevarer: mejeriprodukter, primært måltider en gæring bakterier gærede bønner ostemasse, rådne æg. Undgå at spise et måltid, vil være til gavn for væksten af ​​cyster.

3. Høje proteinholdige fødevarer: Hver nyrepatienter bør være lavt protein kost for at undgå syntetiske kvælstof metabolitter, Silo reduceret renal udskillelse. som soja, tofu og andre sojaprodukter.

4. Visceral forsyning: klar REPARATIONER fremstillet af animalske biprodukter er ikke egnet til patsientovs polycystisk nyresygdom, især leveren. Mange af dyr har forladt metabolismen af ​​toksiner i tarmene, efter at disse materialer øger belastningen på nyrerne, værre.

5. Forbyd forbruget af kaffe og chokolade.

6. Food Hygiene: Bemærk, at du ikke kan spise salt REPARATIONER (også syltede), kan ikke have skarpe REPARATIONER (herunder peber, vin, rejer, krabber, osv) forurenet med forbudte der (i herunder forkælede madrester, etc.), kan du ikke spise stegt mad.

7. Produkter med nedsat toksicitet: produkter med nyretoksicitet kan forårsage hurtig skader nyre.

Desuden bør patienterne være opmærksomme på udbuddet af næringsstoffer, øge indtagelsen af ​​den rigtige mængde af protein af høj kvalitet, ligesom fiskeprotein, kød, mælk, og så on.If du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15831198683

没有评论:

发表评论

Online Expert