2015年5月20日星期三

Nogle almindelige komplikationer ved diabetes

Nogle almindelige komplikationer ved diabetes
1. diabetisk nefropati

Diabetisk nefropati er den mest almindelige komplikation af diabetes. Hyppigheden af ​​patienter er stigende, er det blevet den næststørste årsag til slutstadiet nyresygdom, kun overgået af forskellige glomerulonephritis. Tilstedeværelsen af ​​diabetisk nefropati kompleks. Stofskiftesygdomme, udvikling af end-stage nyresygdom er normalt vanskeligere at behandle end andre nyresygdomme.

2. Diabetic Eye Komplikationer

(1) Diabetisk retinopati er en diabetiker mikroangiopati er den vigtigste manifestation er en form for specifikke ændringer retinopati er en af ​​de store komplikationer af diabetes. Klinisk, afhængigt af retinal neovaskularisering, som et symbol, vil der ikke være retinal neovaskularisering, diabetisk retinopati vides ikke, ingen proliferativ diabetisk retinopati (eller type eller baggrund), og vil have diabetisk retinopati, retinopati neovaskularisering kaldes proliferativ diabetisk retinopati .

(2) uveitis forbundet med diabetes normalt har følgende fire tilfælde af: ① forbundet med diabetes selv uveitis; ② infektiøs uveitis, diabetisk mulighed endogene endophthalmitis forekomsten steget markant end normalt; ③ forbundet med visse typer af uveitis, men de ved et uheld eller er uløseligt forbundet; ④ betændelse i eller i aseptisk endophthalmitis efter intraokulær kirurgi øjeninfektion. Hovedsageligt det forekommer i midaldrende og ældre mennesker med diabetes.

(3) Ingen juvenil diabetes og blod ikke er kontrolleret diabetisk tilbøjelige til grå stær. Primært for øjensygdom, hurtig udvikling, og selv i et par dage, uger eller måneder for udviklingen af ​​øjet er helt uklar.

3. Diabetic Foot

Diabetiske fod er et komplekst multi-systemet sygdom, målorgan. Hos diabetespatienter med perifer neuropati og perifer karsygdom, kan kompliceret mekanisk belastning forårsage mund blødt væv og knogler og led ødelæggelse og deformation af dannende system udløser en serie af fodproblemer, neurologiske symptomer fra mild til svær sår, infektioner, hjerte-karsygdomme, Lou Gehrig sygdom Fælles frakturer og neuropati.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert