2015年5月17日星期日

Nyresvigt er en arvelig sygdom?

Nyresvigt er en arvelig sygdom
Folk ved, at nyren er et af de vitale organer i den menneskelige krop, er ansvarlig for afgiftning af organismen, nedsat nyrefunktion er ekstremt svær nyresygdom, kan alvorlige tilfælde være livstruende. I de senere år har kliniske undersøgelser vist, at mange alvorlige genetiske sygdomme, fordi mange patienter begynder at bekymre sig om den renale dysfunktion er genetisk.

Selv om sygdommen er mere alvorlig nyresygdom, men de fleste er ikke arvelige, med andre ord, de fleste af årsagerne til renal dysfunktion er ikke arvelig, dog skal det bemærkes, at i ætiologien af ​​nyresvigt, er en arvelig nyresygdom, såsom polycystisk nyresygdom, er det en af dem.

Klinisk to typer af polycystisk nyresygdom, autosomal dominant og autosomal recessiv arv, førstnævnte er mere almindeligt, den anden sjældne. På grund af denne genetiske sygdom er familiær aggregering, således, polycystisk nyresygdom, nyresvigt forårsaget af en bestemt arvelig. Lægen foreslog, at den bedste prænatal og postnatal pleje fra synspunkt af denne klasse af patienter i betragtning, når man overvejer børn, og træffe effektive foranstaltninger for behandling, aktive patienter med nyreinsufficiens. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert