2015年5月24日星期日

Polycystisk nyresygdom: Hvordan til at sænke forhøjet blodtryk

Polycystisk nyresygdom: Hvordan til at sænke forhøjet blodtryk
Hvorfor skal patienter med polycystisk nyresygdom har forhøjet blodtryk, og hvordan man kan sænke højt blodtryk? Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, fordi sygdommen fortsætter med at blive værre, flere og flere symptomer vil opstå, og hypertension at være mest almindelige.

Hvorfor polycystisk nyrepatienter har forhøjet blodtryk? Polycystisk nyresygdom er en genetisk sygdom, det er kendetegnet ved konstant vækst med for mange cyster i nyrerne, som bragt til undertrykkelse af den normale nyrevæv, som et resultat, gevinst i renal iskæmi og hypoksi, og afsætte mere osteløbe, hvilket fører til forhøjet blodtryk. Hvis hypertension ikke kan kontrollere, vil det forværre nyreskader. På dette tidspunkt, kan forhøjede serumcreatininniveauer føre til øget blodtryk.

Hvordan til at sænke forhøjet blodtryk? Nøglen til behandlingen er behandling af polycystisk nyresygdom og reducere stress på nyrerne cyster, for at øge eller blokere udviklingen af ​​renal fibrose.

Micro-kinesisk medicin kan udvide nyrearterie, renale blodgennemstrømning stigende, uluchshaet blodcirkulationen, og kan også ændre aktivnoststeny stigning permeabilitet og så videre.

De aktive bestanddele kan også anvendes til at lette den renale væv omkring cyste forbedre hypoksisk iskæmisk tilstand, vasodilatorer stigning, men også kan fremme blodcirkulationen, at kontrollere blodtrykket.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert