2015年5月30日星期六

hypertensiv nefropati: højt blodtryk kan true nyrerne

hypertensiv nefropati: højt blodtryk kan true nyrerne
I dagens samfund, med forbedring af levestandarden, har deres dagligdag ændret sig dramatisk, for eksempel, de spiser mere end før, på grund af det faktum, at de fleste mennesker har forhøjet blodtryk. Hypertension vil true nyrerne af mennesker, de fleste mennesker holder af.

Hypertension er en førende årsag til nyresygdom, desuden kan højt blodtryk også forårsage andre komplikationer, der reducerer livskvaliteten for mennesker, og så patienten med hypertension har at kontrollere højt blodtryk, for at forhindre udviklingen af ​​nyresygdom og andre komplikationer.

For det første er der nogle antihypertensiva

Fordi nogle antihypertensiva kan skade lever og hjerte, læger anbefaler, at patienter bruge nogle urtemedicin som supplement til disse medikamenter for at reducere bivirkningerne af disse lægemidler.

For det andet, ændre nogle dårlige vaner

For eksempel, hvis du ryger eller drikker alkohol, bede dem om at give op, fordi disse vaner kan føre til en stramning af blodkarrene, hvilket resulterer i øget blodtryk.

For det tredje, saltfattig kost er godt ikke kun for patienter med hypertension og kan også være godt for normale mennesker, så hypertensive patienter bør være opmærksomme på saltfattig diæt.

For det fjerde regelmæssig fysisk aktivitet til kontrol af hypertension er en stor hjælp, det er bedre at gennemføre aktiviteter i en læges råd.

For det femte kræver regelmæssige lægeundersøgelser, især blodtryk test.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert